Boost and Balance

EGO DOG.S Boost and Balance är ett företag som specialiserat sig på friskvård och rehabilitering av hund främst i form av simning och laserbehandling med en klass 4 laser (medicinsk laser) men också massage, stretching och vibb. Till oss kan du söka efter exempelvis en operation eller skada och få viss ersättning för din hunds sjukgymnastik. Sjukgymnastik hos hund blir nu allt vanligare och fler försäkringar innefattar sjukgymnastik.

Hit kan även du komma som har en frisk hund men vill få den i toppform eller kanske vill att den ska gå ner i vikt. Vi kan erbjuda erfaren och kompetent personal med stor hundvana. Du kan också boka tid hos vår sjukgymnast för undersökning. Hit är alla hundar välkomna att simma i en av våra två pooler.

Rehabilitering

Din hunds veterinär alterternativt sjukgymnast är ytterst ansvarig för din hunds rehabiliteringsplan. Vi rekommenderar sjukgymnast Charlotte Orrefors på Haninge Djurklinik samt Anna Nähl på Hundkuranten.

Om Ego Dog.s

Boost and Balance är en del av EGO DOG.S-gruppen som har verksamheter inom många olika hundområden. Bland annat hundbutik, hundtrim, kurser och hunddagis. Boost and Balance är ett självklart komplement där vi kan hjälpa hundar att få ett friskt och hälsosamt liv.