Hyr vår träningslokal

Träningslokalen ligger på övervåningen på hundsimmet och underlaget är en tjock filtmatta, storleken på träningsytan är ca 55 kvm. Lokalen är perfekt för detaljträning i lydnad, brukslydnad, freestyle, mm mm samt Nosework och Rally!

Här finns träningssaker att låna såsom apporter, konor, bollar, targets, pall, rallylydnadsskyltar och skylthållare i metall mm.

Om du tränar Nosework måste dofterna vara i behållare, detta för att inte hela rummet ska bli kontaminerat.

Det finns ett litet fik intill där du kan köpa fika till dig själv, lite träningsgodis till hunden mm. Det du vill ha swishar du till oss, självservering!

Frågor om träningslokalen görs via mail: boostandbalance@egodogs.se

Betalning

Träningskort

Ett träningskort kostar 750 kr och du betalar då 75 kr per timme. Ni kan vara max tre personer som delar träningskort men endast en inloggning i TimeCenter får användas så vi kan se hur många gånger kortet använts. Om du önskar en faktura på ditt träningskort mailar du oss så översänder vi faktura.

För att köpa ett träningskort med swish betalar du du 750 kr till EGO DOG.S swish: 123 66 88 394. Märk betalningen med ”Träningskort BB”. Så fort du har betalat kan du börja boka träningstider i vår bokningskalender som du hittar här under.

Enstaka timmar

Det går även bra att boka strötider i hallen, alla enstaka tider kräver att du betalar med Swish då vi inte fakturerar enstaka timmar. Då bokar du den tiden du önskar och Swishar 75 kr per timme till EGO DOG.S swish: 123 66 88 394. Märk betalningen med ”Träning BB”.

För instruktörer och klubbar

Det går bra att ha privat undervisning i lokalen, dvs att du har med dig en tränare som undervisar dig enskilt. För organiserad kursverksamhet behöver ni ta kontakt med oss innan, företag hyr med ett annat pris enligt ök. Det går också bra att hyra lokalen för föreläsningar och rasträffar, annan utbildning efter ök.

I veckan invigde vi lokalen som nu finns tillgänglig att hyra på Haninge Hundhälsa! @haningehundhalsa #träning #lokal #haningehundhälsa

Publicerat av Jonna Qwarfordt den 25 november 2016

Tyr 12 veckor blandad träning från morgonen

Publicerat av Emma Willblad den 9 december 2016